Utánfutóink

Viszik, mint a Cukrot! 

Kedvet kapott vásárlásra?

Érthető!

Az utánfutó vásárlása vagy bérlése fontos döntés, és lehet, hogy most éppen ezt a lépést fontolgatja. Ne érezze magát különösen nyomasztva vagy bizonytalannak ebben az időszakban, hiszen mi segítünk Önnek egyszerűvé és gördülékennyé tenni ezt a folyamatot!

Üzletünk kínálatában megtalálhatók minőségi utánfutók széles választéka, így Ön biztosan rálelhet az igényeinek és elképzeléseinek leginkább megfelelő lehetőségre. Legyen szó könnyű, kis méretű utánfutóról, amelyet könnyen húzhat egy személygépkocsi, (például a 100 cm x 180 cm-es) vagy nagyobb teherbírásúról, amelyre nagyobb mennyiségű árut is biztonságosan szállíthat (például a 220 cm x 450 cm-es változat), nálunk minden megtalálható.

Sőt, ha sürgősnek érzi a helyzetet, akkor se essen kétségbe, hiszen nálunk akár pár órára vagy egy teljes napra is kikölcsönözhet egy utánfutót! Ez a gyors megoldás lehetővé teszi, hogy azonnal hozzájuthasson az általában hosszadalmas vásárlási folyamathoz, és azonnal használatba vehesse a futót.

Bármi legyen is az Ön igénye vagy felmerülő kérdése, mi mindenre találunk megoldást. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő méretet, típust és funkcionalitást.

Ne habozzon, hívjon minket vagy látogasson el üzletünkbe, és mi biztosítjuk, hogy a vásárlás vagy bérlés egyszerű, kellemes és zökkenőmentes élmény legyen az Ön számára!

Várjuk személyesen Nyíregyházán, a Kemecsei út 22. szám alatt. (GPS-be a Kemecsei úti Vas-műszaki Boltot érdemes írni)

📞+36 30 325 8200
📞+36 30 710 0830
📞+36 30 791 3303
magyar.utanfutok@gmail.com

Felveheti a kapcsolatot velünk facebook-on is, hiszen ott is fent vagyunk!