Az utánfutók megvásárlása egyszerű és gyors folyamat.

Telephelyünkön megtekinthetőek, és megvásárolhatóak.

A cím, a Kemecsei Úti Vas-Műszaki Bolt, 
amely ráadásként 
A HÉT MINDEN NAPJÁN NYITVA
7:00-17:00-ig.
Bármikor jöhet! Hétvégén is rendelkezésére állunk!

Továbbá megvásárolhatóak és megtekinthetőek még
viszonteladó partnereinknél:

Hívjon minket vagy írjon nekünk és segítünk a vásárlásban vagy bérlésben!
Ügyintézés 15-20 perc!
Ennyi idő alatt azonnal az Öné rendszámmal együtt!

Lehetőség van 50 000 Ft befizetésétől elvinni bármely méretet.
Látogasson el boltunkba személyesen, és kollégáink szívesen segítenek Önnek, vagy hívja Őket telefonon!

Viszonteladó Partnereink

KAPOSVÁR

DUNAVECSE

Kínálatunkban széles választék áll ügyfeleink rendelkezésére, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek és költségvetésének megfelelő megoldást. Legyen szó könnyű, kis méretű utánfutóról, amelyet könnyen lehet húzni egy személy-gépkocsival, vagy nagyobb, tehergépkocsival vontatható pótkocsiról, amely nagyobb terhelést is elbír, nálunk megtalálható minden.

A vállalatunk által kínáltak minőségi anyagokból készülnek, és alapos minőség-ellenőrzésen esnek át, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a tartósságot és a megbízhatóságot. Tisztában vagyunk vele, hogy az utánfutó nemcsak egy egyszerű tárgy, hanem befektetés is, amely hosszú távon megtérül.

Szakértő csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen kiválasztani a legmegfelelőbb utánfutót az Ön igényeihez igazítva. Legyen szó méret, teherbírás vagy kiegészítő funkciók kiválasztásáról, mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást. Az ügyfélszolgálatunk hatékony és megbízható, így biztos lehet benne, hogy minden kérdésére és aggályára gyors és szakszerű választ kap. Ügyfeleink elégedettsége számunkra elsődleges, és mindent megteszünk azért, hogy pozitív vásárlási élményt nyújtsunk nekik.

Vásárlásuk során teljes körű támogatást nyújtunk, legyen szó a termék kiválasztásáról, a vásárlási folyamat egyszerűsítéséről, vagy akár a szállításról és az utánfutó használatának megértéséről. Önöknek csak a vásárlással kell foglalkozniuk, mi pedig minden mást intézünk.

Az üzletünkben való vásárlás kényelme érdekében várjuk Önöket hétköznapokon és hétvégén is, hiszen üzletünk minden nap nyitva áll. Ha bármilyen kérdése merülne fel, ne habozzon felkeresni minket!

Hívhatja a a fent említett telefonszámok bármelyikét vagy akár üzletünket is,
a Kemecsei úti Vas-műszaki Boltot is, ahol kollégáink szívesen segítenek.

Boltunk telefonszáma:
📞 06 42 475 081